Over

B&B Theeschenkerij ’t Landschap

 

Theeschenkerij ’t Landschap is een unieke plek om even lekker bij te komen van de dagelijkse bezigheden. Met onze horeca achtergrond is gastvrijheid hier vanzelfsprekend en u zult zich snel thuis voelen.

 

Waarom niet iedereen laten genieten!

In 1972 zijn onze ouders hier het huis gaan bouwen, en sinds die tijd hebben ze niet stilgezeten. Toen de laatste verbouwing af was zaten we met z’n allen buiten op het terras te genieten van ons huis en de omgeving. Toen begon het idee van ’t Landschap, waarom laten we niet meer mensen hiervan genieten. Al snel lag de aanvraag voor een B&B met Theeschenkerij bij de gemeente Achtkarspelen. De gemeente vond het een mooi idee en paste het bestemmingsplan aan om hier onze plannen te kunnen verwezenlijken.

De theeschenkerij

In en rondom onze “Heakyp” serveren wij in de lente zomer en nazomer koffie of thee met gebak, frisdrank,ijsjes en kleine lunchgerechten. Heerlijk, ook als tussenstop van uw wandel of fietstocht. Het ideale plekje voor Afternoon Tea of een Koffietafel. Wilt u een keer midden op het friese landschap vergaderen dan kan dat bij ons.  Als u van plan bent met een groep langs te komen, laat dit dan even van te voren weten, dan zorgen wij voor een vlotte bediening.

De Theeschenkerij is van woensdag t/m zondag geopend van 9.30 tot 1700, als het weer het toelaat blijven we gewoon open.

Theeschenkerij 't Landschap 2024